Mit választanátok a helyemben? (többi lent)
Itt, Magyarországon tanulok egy elég neves és jó gimnáziumban (mindig benne van a top10-ben az országban, de nem dicsekvésként, de ez is szempont. Viszont kaptam egy olyan lehetőséget, miszerint Ausztriában tanulhatok, és csak egy minimális összeget kell fizetni a szállásért és étkezésért (kollégium).
Mennék is meg nem is, tudok jól németül, szeretem Ausztriát, szívesen élnék a lehetőséggel.
Ugyanakkor nehéz a döntés, mivel itt maradva nagyon jó egyetemre is sok eséllyel bejutok, nem lesznek nyelvi problémáim (:D), már összeszokott közösségben vagyok a suliban.. De hajt a kalandvágy is ki.. Egyébként érettségiig maradhatnék kint, de ha úgy döntök maradhatok egy évre is csak.
Ti hogy döntenétek? Pro és contrakat is írhattok x)
(A kinti suli közel se a legjobb, látszik hogy egy alap a színvonal, sok a külföldi, stb.)
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!