Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Toefl vagy nemzetközi érettségi?

Toefl vagy nemzetközi érettségi?

Figyelt kérdés
Melyikkel van nagyobb esélyem kimenni Amerikába egyetemre? (tudom, tudom, mért nem jó nekem a magyar..blablabla, csak érdeklődöm...)
2010. márc. 2. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Tudtommal a TOEFL a legmagasabb szintű angolvizsga.
2010. márc. 2. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen gazdag vagy? De jó neked! (nem basztatni akarlak, komolyan.) Mennék én is :)
2010. márc. 2. 20:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gazdag:) egyenlőre ez 1 gyönyörű álom, de remélem 1 nap valóra válik:) köszi a válaszokat és várom a továbbiakat:)
2010. márc. 2. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem árt megérdeklődni az iskolát sem.. Ők mondják meg a tutit :)
2010. márc. 2. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Haveromnak asszem ez a toefl volt, ő nem ment külföldre, de Magyarországon nem fogadták el egyetemen. (nemm felvételinél, hanem szaknyelvi angolt nem vehette fel miatta, míg nem csinált másfajtát). De nem értek hozzá. Nekem TELC volt, de nem kétnyelvű, szóval én meg azzal szívok.
2010. márc. 2. 23:11
 6/9 anonim válasza:
Azért a TELC meg a TOEFL egy lapon sem említhető...
2010. márc. 4. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Toefl kell minden amerikai egyetemre (persze ha nem az angol az anyanyelved) plusz SAT vizsga (vagy barmi, amit az adott egyetem ker) ezt kevesebb mint egy szazasbol (marmint usd) megoldod mo-n is
2010. márc. 18. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja es egyet kell ertenem az elozovel, a toefl-t a telc-el meg egy mondatban emliteni is csak mersekelten kene...
2010. márc. 18. 21:57
 9/9 anonim válasza:

Ha Amerikában szeretnél továbbtanulni, akkor a nemzetközi érettségit ajánlom, mert azt ott elfogadják, mintha ott érettségiztél volna.

A TOEFL nyelvvizsga akkor kell, ha már lecsúsztál a nemzetközi érettségiről, de szeretnél ösztöndíjat megpályázni Amerikába. Egyetemenként különböző, hogy milyen TOEFL eredményt kérnek.

2010. jún. 13. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!