A Szlovákiai Selye János Egyetemről szeretnék érdeklődni?
ˇ"Remélem nem komolyan gondoltad az utolsó kérdésedet."
Hogy érted?
Ok, nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
Ezt a dolgot hogy a magyarokat verik Szlovákiába egy ismerősöm mondta.Szerintem csak azért hogy ne menyek Egyetemre.
És még annyit.
Nyelvvizsga szükséges a diplomához?
A Selye János Egyetem színvonalával semmi baj nincs. Az a baj, hogy sokan olyanok válaszolnak itt, akik egyszer hallottak valamit az egyetemről, és elhiszik és terjesztik.
Igen, nincs felvételi, de nem is kap "boldog-boldogtalan" diplomát. Elég magas követelmények vannak. Aki tanul az persze átjut, de aki nem, ő kihullik.
Aki szerint itt mindenki diplomát kap, nyugodtan menjen a Selyére, kezdjen el egy képzést és nézze meg, hogy a végére mennyien maradnak a csoportból. Hát, sokkal kevesebben maradnak.
Sem a színvonallal, sem a követelményekkel nincs baj. Az, hogy nincs felvételi, az nem jelent semmit.
De egy előnye van: nincs tandíj.
Az, hogy a válaszolók tudása mennyire hiteles, mi sem bizonyítja jobban, minthogy az alapképzéses diplomával (Bc.) is taníthatsz. Csak kevesebb a fizu, így nem éri meg. Gyakorlat pedig van alapképzésen is, csak ott hospitációnak nevezik.
A magyarokat pedig nem verik a szlovákok. :)
További kérdéssel nyugodtan keress privátban. :)
Utolsónak igaza van !
Semmivel sem rosszabb, mint bármelyik magyarországi kisegyetem ...
Mellesleg volt Eltés ismerősöm, és jelentem, többet tanultam, mint ő ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!