Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Merre tanuljak tovább? Milyen...

Merre tanuljak tovább? Milyen szakra?

Figyelt kérdés

Jelenleg 10.osztályos tanuló vagyok, amolyan "tipikus fiú". Főleg Reál beállítottságú, viszont jól beszélem az angol és a német nyelvet (középfokú nyelvvizsgám van, és akikkel beszélgetek is azt mondják hogy jó vagyok).

Ausztriában szeretnék továbbtanulni, és diplomám megszerzése után Németországban szeretnék elhelyezkedni.

Amit eddig megismertem, pusztán a Bécsi Egyetem, itt tudok matematikát, informatikát, üzleti számítástechnikát, kémiát, fizikát, csillagászatot, meteorológiát és Földünkkel kapcsolatos tantárgyakat tanulni. De innentől hova tovább? Mert szakosodni kéne (?), és később azzal munkát találni, megélni.

Kérlek segítsetek, legalább azzal, hogy szempontokat soroltok fel, ugyanis én eddig magamtól nem tudtam dönteni. Köszönöm szépen! :D

2015. ápr. 24. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Barmilyen mernoki szakkal jol el lehet helyezkedni, ha realos vagy en ilyesmiben gondolkodnek. Ismerosom vegyeszmernokkent vegzett, es friss diplomaskent is rogton felvettek, aztan levelezon hozzatanulta a villamosmernokit es most meg jobban keres. O mondjuk Magyarorszagon, de kulfoldi cegnel van.

Meteorologia es csillagaszat nem biztos hogy olyan keresettek.

2015. ápr. 25. 10:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Mindenképpen figyelembe veszem mérlegelésnél

2015. ápr. 27. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!