Milyen az egyetem Angliában?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék Londonba egyetemre járni. De nem tudom, hogy milyen lesz. Idén fogom végezni a tizenkettedik osztályt és azután már mennék is egyetemre. Van saját tapasztalataitok? Mit tanácsoltok?2015. ápr. 4. 16:21
1/1 Mentifantezsvér válasza:
Nagyon jó ! Viszont ha oda akarsz járni akkor nagyon jól kell beszélned a nyelvet, ugyanis már több mint 5 éve lakok kint és még igyis van amikor olyanokat mond a tanárom egyetemen amit még életemben nem halottam. Nehéz más nyelven tanulni de ha hozzá szokik az ember utána már nagyon mókás az egyetem, meg ugye emberrel ismerkedni lehet akik segitenek akár a tanulásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!