Külföldön szeretnék angolt tanulni 1-2 hónapra minél kedvezőbb áron. Tudnátok ajánlani iskolát?
Sziasztok!
Azt találtam ki, hogy szívesen tanulnék 1-2 hónapot egy angol nyelvű országban: Anglia, Ausztrália, Málta stb. de nem is tudom, hogyan kezdjem a tervezést. Nyilván szükségem lenne szállásra is. Csak sejtésem van, hogy mennyibe kerülhet. Én 2-3százezer magyar forintot tudnék szánni rá. Jó lenne valakitől egy ajánlás. Ki hol tanult, milyenek a tapasztalatok, mennyire fejlődött a tudásotok, mennyire volt bonyolult vagy egyszerű megszervezni az utat, mennyibe került az egész procedura stb.?
Arra ne számíts, hogy két-háromszázezer forintból ezek országok bármelyikében eléldegélsz munka nélkül egy-két hónapig.
Én Londonban voltam tavaly három hónapig, ebben az iskolában tanultam:
Nagyon tetszett, csak ajánlani tudom!!!
De Londonban ilyen költségeim voltak:
- szállás: 110 font/hét
- utazás: 37,5 font/hét (persze a busz csak 60 font havonta, de a metrót is használtam időtakarékosság miatt)
- étkezés sem olcsó, én igyekeztem hetente többször főzni, az kb. annyiból kijött, mint itthon
- a sulik sem olcsók
A suli intézése nagyon egyszerű volt, ajánlatokat kértem különböző magyar cégektől, aztán végül én találtam egy szimpatikus iskolát, de a World Education ügyintézője intézte az egészet. Ki kellett töltenem egy jelentkezést, egy tesztet, elutalni a pénzt, aztán menni. :)
A tudásom rengeteget fejlődött, sokat tanultam a suliban, ráadásul állandóan angol nyelvi környezetben voltam. És imádtam Londonban élni. :)
Ha szeretnél még tudni valamit, írj nyugodtan, illetve az ügyintéző elérhetőségét is meg tudom adni, nekem nagyon jó volt, hogy valaki van a háttérben, nagyon sokszor érdeklődött, hogy minden rendben van-e. (Az ügyintézésért amúgy nem kellett fizetni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!