Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ti elengednétek? Vélemények?...

Ti elengednétek? Vélemények? Cserediák tanév az USA-ban.

Figyelt kérdés
A 16 éves fiam kitalálta, hogy jövőre cserediák szeretne lenni 1 évre az Egyesült Államokban, néhány hete ezzel rágja a fülemet. A sztorihoz hozzátartozik, hogy kb. 1 éve megismert egy USA-ban élő férfit, más okból, aki nemrég felkínálta a lehetőséget, hogy mivel érdeklődik az ottani oktatás, kultúra iránt, menjen ki hozzá egy évre. Ehhez pedig valamelyik cserediák szervezetet használná, hogy egyenesen hozzá kerüljön, de mégis védve legyen. Én és a családból többen azt mondtuk neki, hogy 18 éves koráig nem engedném, menjen majd felsőoktatásra, de hajthatatlan, és szerinte az nem ugyan az. Sok kérdést, fórumot átnéztem, de féltem őt, egyedül, ilyen távol. A fiam nagyon megbízható, de talán nem eléggé önálló, érett erre. Ti elengednétek? Tényleg nagy előnye van egy ilyen évnek ebben a korban? Egy év alatt milyen szintre fejlődhetne az angolja? Utána hogyan fogja folytatni itt a tanulmányait? Anyagilag mekkora összegre lehetne számítani? Minden vélemény, javaslat, hasonló történet érdekelne. Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 31. 23:30
1 2 3
 21/24 demonlord90 ***** válasza:

*arra

de ez már megint offolás

2015. febr. 1. 18:56
 22/24 anonim ***** válasza:

Konkrétan a sor több, mint 3/4-e üres a nem olyan vészes mögött. Ha szerinted ebből nem látszik, hogy az utána lévő már másról szól, akkor nem tudok mit kezdeni, mert ezek szerint a szövegértéseddel, ha valaki felmérné, lennének problémák.

Témához valami mondanivaló a sértegetésemen kívül egyébként van?

2015. febr. 1. 19:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Most látom csak, e-pénisz? Mellélőttél, lány vagyok, de ezek szerint neked kedved támadt ehhez. Nem kérek bocsánatot, mert nem fogalmaztam félre. Be szoktam látni, ha tévedek, de ez most nem az az eset.
2015. febr. 1. 19:13
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy nézed még a kérdést, de ha mégis

Végül mi lett a döntés?

2021. febr. 2. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!