Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mi a különbség az IELTS és a...

Mi a különbség az IELTS és a TOELF között? Külföldön szeretnék tanulni. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Skóciában szeretnék tanulni és olvastam a követelményben hogy IELTS vagy TOELF nyelvvizsga követelmény, de kint tanul egy ismerősöm neki elég volt egy felső fokú papirt felmutatnia. Melyik nyelvvizsgát ajánljátok? Egyedül is fel lehet készülni?

2015. jan. 19. 13:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Angliai egyetemekre inkább IELTS-et kérnek, míg az amerikaiakra inkbb TOEFL-t.

Ismerősöm múlt szeptemberben ment ki Angliába Msc-re, de olyat, hogy semmit sem kérnek, olyan egyik egyetemem majden sem volt,ahova jelentkezett. (Tehát nem csak elviekben, hanem gyakorlatban is kérték)

Remélhetőleg én idén követem majd ősztől. Február végén megyek IELTS-ből nyelvvizsgázni így.

2015. jan. 23. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!