Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Valaki segítene ezt az angol...

Valaki segítene ezt az angol szöveget értelmezni?

Figyelt kérdés

"International Baccalaureate

To be considered: Achieve / be predicted to achieve 3 subjects at Higher Level (HL) at Grade 6 or better:

Chemistry is required

One of Maths, Biology or Physics is required

One other subject

plus 3 other subjects at an average of Grade 6:

IB must offer Chemistry plus a total of two sciences out of Maths, Biology or Physics

Maths Studies cannot be considered as one of the two sciences

Note: At least 36 points to be achieved overall, that excludes points for TOK and bonus points."

Ezt írja az egyik egyetem honlapja, ahol hallgatni szeretnék. Leginkább a középszintű részt nem értem. Három dologból kell középszintűzni és nem számít bele a matek, kémia, fizika, vagy mi?!

2014. dec. 22. 13:54
 1/8 anonim válasza:
0%
azt írja, hogy holnap este 8 kor parti lesz az egyetem aulájában! a végén az szerepel, hogy alsógatyát ne vegyél
2014. dec. 27. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Drags ha ezen az egyetemen akarsz hallgatni, remelem van nemzetkozi erettsegid.:) Meghozza nem is akarmilyen, 3 tantargybol(kemia+matek/biosz/fizika+egy valasztott targy) emelt szinten kell teljesiteni, legalabb 6os jegyre. Kozepszinten 3 targyat.

A Math Studies az IB oktatas soran a matek alap csoportja. Tehat IB tanulmanyod soran(Ami kerdesedbol itelve nem volt) is higher levelen kell tanulnod a matekot.

Amennyiben nincs IB erettsegid, mondj le Errol az egyetemrol.

2014. dec. 28. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást és bíztatást, tévedsz, mindenem megfelelő ehhez az egyetemhez! :)
2014. dec. 29. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez esetben he haragudj, de megtudhatnam melyik egyetemrol van szo?
2014. dec. 29. 11:33
 5/8 A kérdező kommentje:
University of Aberdeen, de ez csak az egyik kiválasztott egyetemem. Nem a fő cél.
2014. dec. 29. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Ertem. Hat, amint mondtam, ugy latszii ide IB kell, meghozza nagyon jol sikerult IB, szoval nem kispalyas hely. Son sikert a celod eleresehez!:)
2014. dec. 29. 13:37
 7/8 anonim válasza:
Most nem rosszból, de ha ide akarsz menni, vagyis, hogy ez is egy cél, akkor ezt tudni kéne lefordítani, vagy legalábbis értelmezni...
2015. jan. 12. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért ha ide akarsz jelentkezni ezt meg kéne értsed, nem olyan bonyolult ez a szöveg.
2015. jan. 13. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!