Hogyan oldható meg? Hol kezdjek el nézelődni?
Egy jó érettségi.
Nem tudom, hogy mennyire lenne megerőltető neked még 1 emelt szintű érettség?
Én 2 évet jártam különórákra, meg előkészítőre. Történelemből és művészettörténelemből szerettem volna emeltet. De olyan történt, hogy el se hiszem. 12. év közben bejelentették, hogy megszűnik a művészettörténelem emelt érettségi. Tehát 2 éven keresztül heti több nap voltam az iskolában reggel 7től este 6ig.. És Bejelentik nekem, hogy há boccs de nincs értéke a munkádnak.Én úgy összeszakadtam, semmi nem érdekelt, 1 napot nem tanultam érettségire. Végül még töriből is sima érettségit tettem. Ahhoz képest amúgy nagyon jól sikerült minden. De nem elegendő.
Az emelt angol érettségi arra jó, hogy tudni fogod a nyelvet alapszinten kezelni. De mellé szerintem kéne egy olyan tantárgy amit külföldön is jobban értékelnek. (Na meg ha mondjuk biológusnak szeretnél tanulni, akkor adott az emelt biosz.) Szóval abban is gondolkozhatnál, hogy milyen iskolába szeretnél járni. És ott mik a feltételek.
Nyilván megtanulnék kellő szinten dánul, de nem szándékozom elsajátítani annyira, mint az angolt :D
Közben beszéltem egy régóta kint élő ismerősömmel, ő is csak az alap dolgokat tudja dánul, minden mást angolul csinálnak, és teljesen jól megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!