Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Tényleg nagyon nehéz a kolozsv...

Tényleg nagyon nehéz a kolozsvári Babes-Bolyai egyetem?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy kolozsváron tanulok tovább, de úgy hallottam hogy bőven nehezebb mint Magyarországon bárhol. TÉnyleg ennyire vészes lenne?

Milyen érettségi eredményekkel vesznek fel?

2014. nov. 10. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem nehezebb, sőt a magyar egyetemek a legnehezebbek közé tartoznak, mert arra mennek rá, hogy minnél jobban megszívassák a diákokat.

[link]

2014. nov. 11. 00:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Kolozsváron viszonylag könnyű bejutni, de egy év után dől el megállod-e a helyed. Minőségi az oktatás, de nem olyan vészesen nehéz. Csak le kell tenni a popót :)
2015. jan. 9. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon szivatós. Nem tudnihogyan pontoznak vizsgán és mik a beadandók eredményei. mindent utolsó pillanatban közölnek, vizsgarendet utolsó napon hatodjára is borítják mikor már szabi kivéve, jegy megvéve, szállás lefoglalva.
2019. júl. 6. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!