Bábes Bólyai vagy Szegedi Tudományegyetem?
Figyelt kérdés
Ti Melyiket választanátok ha informatika karra akartok menni és mindkettőnél egyenlő esélyekkel indulnátok? Melyik jobb egyetem?2014. aug. 26. 17:19
1/2 anonim válasza:
Szegedre szavaznék. Én a Babesre jártam és én nagyon nem éreztem magam jól ott. Nagyon rideg, merev rendszer, azt se tudtam hogyan pontoztak ( a prof legtöbbször a hasára ütött, úgy) meg utolsó napokban borították a vizsgamenetet... követelmények magasak, de az oktatás színvonala nem. Itthoni egyetemeken vannak kötelező önismereti csoportok, ahol megdolgozzák a személyiséget is, ezzel is kiszűrve ki alkalmas erre a pályára. Na a babeson nem. Ezáltal meg... hagyjuk kik végzik ott el. Amúgy meg az egész a vizsgák megugrásáról szól, ami igencsak f.ngatós, de nem teljesíthetetlen. Nagy tudással nem lehet büszkélkedni, a papírt adja nem a szakképzettséget. Szegedről viszont nem ezt hallottam, hanem sokkal jobb tapasztalatokat! Mai eszemmel inkább oda mennék... A babes nem könnyebb mint teljesíteni egy két emelt szintű érettségit, hidd el.
2/2 anonim válasza:
Az érettségin kívül mik a felvételi követelmények a Babesre? (néprajz, kultúratudomány/művelődésszervező és töri szakra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!