Mennyire lehet nehéz? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok.14 éves fiú vagyok.Tudjátok, csak azt szeretném kérdezni..hogy mennyire is nehéz külföldi egyetemre bekerülni. A bécsi Közgazdaságtudományi egyetemre gondolok(Wirschaftsuniversität Wien). Tudjátok angolul felsőfok határi szinten vagyok. A németet kb. 2 és fél éve kezdtem tanulni. A gimnáziumban is tervezem természetesen tovább tanulni. De mégmielőtt az egyetem következne.. le kell győzzem a gyengepontomat a felvételin: a figyelmetlenséget... tudjátok még van pár nap a felvételiig...de én máris félek hogy esetleg rosszul fog sikerülni, és esetleg nem abba a gimnáziumba kerülök, ahova elvárják tőlem...(tisztában vagyok, hogyha közgazdász akarok lenni, akkor matekra + történelemre lesz szükségem) a törivel semmi baj.. nagyon jó vagyok belőle, szinte csak ötöseim vannak eddig. A matek...változó.. , néha a felvételi lapon.. az legegyszerűbb feladatokat semtudom megérteni.....:(2014. okt. 19. 20:13
2/2 anonim válasza:
Ha elég keményed tanulsz és küzdesz, akkor egyáltalán nem lehetetlen. A felvételire meg ne parázz rá. Szép nyugodtan figyelj oda és nem lesz gáz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!