Külföldön tanulni nagyon nehéz?
Figyelt kérdés
1 év múlva külföldön szeretnék továbbtanulni (az adott országban szeretnék élni és folytatni az életemet) ezért is döntöttem így. Nagyon elhatározott vagyok,nagyon szeretném. Vonz az újdonság meg alapvetően minden tetszene ha sikerülni. Viszont félek kicsit hogy nagyon elhiszem itt a dolgokat hogy akarom meg minden de mégis csak egy másik idegennyelven tanulni? Sokaknál hallottam hogy nem bìrták kint és hazajötek.. Félek hogy én is így járok pedig én tényleg nagyon akarom és nem csak szórakozásból megyek.. komolyan gondolok mindent... mennyire lehet nehéz hogy más nyelven kell tanulni? Az adott nyelvből amúgy jelenleg középszinten állok de folyamatosan fejlődök,tanárhoz jároo. Hozzá lehet majd szokni? Meg a vizsgák is.. ez az egyetlen dolog amitől félek..2014. szept. 13. 08:38
1/4 anonim válasza:
Milliók csinálják ezt rajtad kívül világszerte, miért ne sikerülne neked is?
2/4 Daniistennoje válasza:
En Angliaban lakok 2 eve,az oszintet megvallva,eleg nehez az iskola.. Vagyis vannak olyan pitianer orak is.. Es a nyelv miatt nemkell aggodnod, iskolaban ravagy a kenyszeritve :) Fokozatosan meglehet tanulni. Amugy szabad kerdezni hany eves vagy?:) Itt csak evvegen van vizsga, meg vannak coursework-ok amik honapokig sot.. tovabb is eltarthatnak..Meglehet szokni.:)
3/4 A kérdező kommentje:
18,idén végzem:)
2014. szept. 18. 19:32
4/4 Daniistennoje válasza:
Na az pont jo:)Siman felvennenek kollegiumban ha megy az angol.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!