Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan kellene újraérettségizn...

Hogyan kellene újraérettségiznem, ha külföldön szeretnék tanulni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és a középiskolás éveimet elrontottam. Múlt évben érettségiztem, de szörnyen rossz lett. Azonban most már tudom, hogy milyen irányban szeretnék továbbtanulni, de külföldre szeretnék menni.

Azonban sehol sem találtam erről infót, nem tudom, hogy ilyen esetben mi a teendő.

2014. júl. 12. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha külföldön te tanulni akarsz, arra személy szerint két lehetőséget látok.

1. szülők finanszírozzák neked a lakhatási, élhetési költségeidet

2. kimész dolgozni és munka mellett estin, vagy ha van levelezőn végzed el az egyetemet.

Szerintem egyszerűbb lenne itthon egy szakmát kitanulnod, dolgozol vele 1-2 évet itthon tapasztalatszerzés miatt és utána mész vele ki dolgozni.

2014. júl. 12. 14:44
 2/2 mi a fene ***** válasza:
A volt középiskoládnál, vagy a KLIKK-nél érdeklődj, biztosan tudnak segíteni, sok sikert !
2014. júl. 14. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!