Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan érné megy jobban? Ha...

Hogyan érné megy jobban? Ha magyarországi egyetem után mennék ki külföldre, vagy már külföldön kezdeném az egyetemet?

Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan egyszerű külföldön egyetemre menni, de ha van rá pénzed és lehetőséged, akkor menj!
2014. jún. 26. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen külföldre menj egyetemre, ha van lehetőséged. A magyarországi képzések jó része nagyon gyenge (ezt informatika és business képzésekről saját tapasztalatból tudom mondani). Illetve még egy nagyon fontos dolog az, hogy ott egészen más mentalitással fogsz szembesülni. Sokkal magabiztosabbá, céltudatosabbá nevelnek a kinti egyetemek és légkör (főként Skandinávia, Németország, Anglia, de a nyugati egyetemek jelentős része természetesen hasonlóképpen)
2014. jún. 27. 08:35
 3/4 anonim válasza:
91%
Tanulj meg helyesen írni és utána külföldön.
2014. jún. 28. 07:51
 4/4 anonim válasza:
Én külföldön élek és a Magyarországi iskolákat itt nem fogadják el.Legyen az közép vagy felső oktatás.
2014. jún. 30. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!