Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Szerintetek mit kéne tanulnom...

Szerintetek mit kéne tanulnom az alábbi "erősségekkel"?

Figyelt kérdés
Skóciában vagy valahol Angliában szeretnék egyetemre menni egyelőre csak 2 intézmény van amit szeretnék biztosan megjelölni a maradék hármon még gondolkodom. International Businesst azaz nemzetközi gazdálkodást vagy valamilyen hasonló Business szakot szeretnék tanulni csak az a gond ,hogy egyre több helyről hallom,hogy az ilyen szakok elég keményen matekosak nekem meg az nem éppen erősségem.Idegennyelveket szeretek tanulni és jó is vagyok bennük habár Angliában az angoltudás nem nagy szám de más nyelvekkel sincs nagyon gondom(németet tanulok még) és szívesen megtanulnék többet is mint egy.Szerintetek egy jogi vagy nemzetközi kapcsolatok diplomának lenne értelme? Igazából ami igazán érdekel az a média meg ahhoz kapcsolódó dolgok de azt nem tartom egy értékes diplomának habár kinn talán többre lehet menni vele mint itt de akkor is..Ötletek? Igazából minden jöhet ami nem matekos csak tanár nem szeretnék lenni..

2014. okt. 1. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
BME-VIK! Ott majd helyrerakják az érzékeny lelkedet, és visszarángatnak a felhők közül a földre.
2014. okt. 2. 00:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondolom egy kockafejű okostojás retek lehetsz akinek megy a matek és ezért felsőbbrendűnek érzi magát mert ugye a mérnökön meg a villamosmérnökön kívül minden szakma lenézendő..lesza rlak! Képzeld el valakinek a matek megy valakinek a nyelvek valakinek történelem valakinek meg egyik sem és persze előfordul olyan akinek mindegyik nem vagyunk egyformák te viszont egy seg*fej vagy!
2014. okt. 2. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, menj a glezgói egyetemre, sok sikert!
2014. okt. 2. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy csináld azt amit a legjobban szeretnél. Úgy legalább azt tanulsz majd, ami igazán érdekel és még ha nehezebb is lesz vele munkát találni, de végül majd azt fogod csinálni, amit nagyon szeretsz és nem unod meg a munkád egy év alatt. Sok sikert!

Nekem is mindenki mondja, hogy tanuljak valami "hasznosat", csak azt nem értik meg, hogy nem szeretnék 40 évesen ott lenni, hogy elpocsékoltam az életem valamire, ami abszolút nem is érdekelt. Örülök, ha valakit például a matek, meg a műszaki érdekel, nekik is sok sikert kívánok, de jó lenne, ha mindenki tiszteletben tartaná mások döntését is.

2014. okt. 10. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!