MAGYAR diákigazolványt szeretnék igényelni úgy, hogy KÜLFÖLDÖN tanulok! Valakinek van ezzel tapasztalata?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy lehetséges és utána is néztem már, hogy hogy kell, azonban van pár homályos folt. Aki esetleg mint külföldön tanuló magyar állampolgár kapott már magyar diákot, tudna segíteni abban, hogy
- mi az ügyintézés menete? befizetem a csekket, beküldöm a kitöltött papírokat és a jogviszony-igazolást és ők visszajeleznek, hogy oké, mehetek az okmányirodába fényképezkedni, vagy rögtön elmegyek és ott adom le esetleg a papírt? mennyi ideig tart, amíg ők elfogadják a kérvényemet?
- van hallgatói jogviszony igazolásom a sulimból, német nyelvű. ha ezt így beküldöm, jó nekik vagy vmi hiteles fordítást mellé kell tűznöm?
Remélem valaki jártas a témában, előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. szept. 5. 22:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!