Mi legyek ha nagy leszek?
Helló! Ti mit ajánlanátok?
14/L vagyok, külföldön tanulok vagy is itt lakom, most szeptemberbe vagy is már holnap elkezdem a 10.-et de még mindig nem tudom mi legyek. Mi lenne nekem a jó?
-Első sorban is nagyon szeretnék az embereken segíteni.
-Szeretek utazgatni, legalább is arra gondoltam hogy, munka közben.
-és szeretném ha lenne egy saját belépő kártyám vagy ehhez hasonló.
-szépen tudok rajzolni ha csak muszáj, és szeretem a természetet, egész nap élének a szabadban és fényképezni is szeretek.(de ezek nem nagyon fontosak)
-Elsőnek ügyvéd akartam leni de még én se vagyok nagyon biztos benne.
( Sajnálom hogy megint egy ilyen hasonló kérdést írok ki de abban nem kaptam túl jó választ mivel sietem és nem írtam jól azt írták elsőnek tanuljak meg írni, és csak egy normális választ kaptam.:D )
Ezt neked kell eldömtened, ráadásul a leírásod elég felszínes...
- Ha nagyon jó tanuló vagy, elmehetsz pl orvosira, vagy gyógyszerészetire. E kettô diplomával elmehetsz orvoslátogatónak, tehát lesz bent sok utazás és mellesleg kól is keresel majd.
- Mehetsz biológia alapszakra, ahol késôbb specializálódhadsz biológusnak, vagy akár tanárnak.
- Más egészségügyi pálya: pl àpoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!