Menni fog így a német? 13/L
Figyelt kérdés
Ha minden igaz,októberben jönnek haza apukámék Németországból..apukám,bátyám,legkisebb nővérem,öcsém és Én kimegyünk majd októberben..anyukám,1 hónapos baba és legidősebb nővérem itt maradnak,mert oltások a babának stb-stb,kiíratni iskolából beíratni iskolába stb-stb..De anyukám meg a baba is kifog jönni csak pár hónap múlva,legidősebb nővérem nem..Tegnap elkezdtem a szótár füzetembe írni német szavakat/így iskolába meg ha kimegyünk könnyebb legyen,és tudjak válaszolni,ha kérdeznek/..Most így az interneten/Szókincsfejlesztő.hu gyakorlatok pl számok,foglalkozások,igék,melléknevek stb van..Tegnap este óta közel 11 oldalt írtam tele..felszólítások,kérdések,alapszavak..2014. aug. 31. 10:30
1/2 anonim válasza:
Ha csak irasban gyakorolsz, akkor nem fog menni az elobeszed, mert nem fogod megerteni mit mondanak neked.
De ne izgulj, h ajol tudom elso evben nem kapsz jegyet az iksolaban, csak nyelvi felzarkoztatas lesz. Ha erzeked a dologhoz, fel ev alatt belejosz.
2/2 anonim válasza:
ajánlom a duolingo-t, fél év alatt viszonylag jól megtanultam vele németül, és ez szerintem jó 'alap' lesz neked, gyorsan tudsz vele majd haladni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!