Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Orulnetek ha kapnatok egy...

Orulnetek ha kapnatok egy lehetoseget arra hogy egy evet kulfoldon toltsetek cserediakkent?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nagyon örülnék,várnám a percet,amikor repülőre ülnék,és várnám a leszállást...nem izgulnék,nem félnék semennyire semm:D dehát minden ember más milyen,én ilyen vagyok,te meg olyan..:D

ÉS SOK SIKERT HOZZÁ:D

2010. jan. 14. 14:48
 12/14 anonim válasza:

Kiugranék a repülőből örömömben :D

Egyébként tényleg, nagyon szívesen mennék, ha lenne lehetőség.

2010. febr. 19. 15:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Két perc alatt összepakolnék.. :D

ÁÁÁ menjen mindenki akinek ilyen lehetősége van.

Ez aaa. Bárhol a világon lenni jó, főleg, ha megteheted , hoyg itt is ott is belekóstolj az életbe... :)

2010. júl. 3. 22:01
 14/14 A kérdező kommentje:
aaaa...es vegre felfogtam,hogy milyen joo is h mehetek :D en egy faluban elek es voltam a baratnoimmel egy szoorakozoohelyen ahetvegen es ott olyan szerencsetlen fiatalok panaszkodtak, h ok milyen szerencsetlenek es stb. rajottem h ha en tobb akarok lenni naluk mineel tobbet meg kell tennem az ugy eerdekeben...es haat azert az USA sokat segiit...mar iigy a nyelv szempontjabool...meg minden :Deddiig azert nem akartam menni mert itt vannak a baraataim es a bulik is hianyoznanak...de az igaz baratok uugyis megvarnak es haat a bulik is :D es azert ez az egeesz USA dolog egy nagy buullii :D most egy 2 hete ment ki az egyik baratom es eleg negativan allt a dologhoz...maar mikor hazaaert akk haza akart volna jonnii...igyekszek mineel optimistabb lenni es ki szeretnek hasznaalni minden adandoo lehetooseget :) szeptemberben megyekiirni egy angol tesztet...es utana pedig maarkezdik keresni az egy eeves csalaadomat :) es amugy koszi a valaszokat :)
2010. aug. 22. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!