Erasmussal Olaszország vagy Lengyelország?
Hali!
Melyiket lenne érdemesebb választani? (Hol jönnék ki jobban az ösztöndíjból pl?)
Lengyelországban Rzeszow, Olaszországban- Trieste..
(Illetve lehet kimenni erasmussal kimondottan csak gyakorlatra is?! Mert nemigazán szeretnék csúszni az erasmus miatt...)
én jelenleg itt tanulok, másod éves vagyok, alapból szeretem az országot, igazából tanulni nem nagyon kell neked, mint erasmusos, simán átengednek a vizsgákon, az egész egy nagy party :D nem tudom, hogy mennyire ismered olaszországot, az itteni életvitelt, de ha egy kicsit is szereted, akkor tuti imádni fogod! ha viszont jobban szereted a keleti kultúrát, (az erősebb italokat :D) akkor lengyel!
Az ösztöndíjat az erasmus program vagy az egyetemed szabja meg, nem? ha kell tudok írni költségvetésre nézve való összegeket, mint itteni árak. Ha erasmust csinálsz az a tanulmányra vonatkozik, gyakorlati része az más, és nem ösztöndíjas. Azt iktasd be nyárra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!