Szerintetek Amerikában jobb a tanítás (9-12-ben)? Az emberek milyenek ott?
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 19:05
2/8 anonim válasza:
Mit lehet válaszolni arra a kérdésre, hogy egy közel háromszázhúsz-milliós országban "milyenek" az emberek?
Te meg tudnád mondani például, hogy a kis tízmilliós Magyarország lakosai "milyenek"?
Gondolkozz, mielőtt felteszel egy kérdést, igazán nem rosszindulatból mondom!
A kérdés első felére itt találsz választ, már az első sor is rólad szól.
3/8 anonim válasza:
A maganiskolak kiválóak de a közintézmények nagyr3sze elég vacak.
4/8 anonim válasza:
A második válaszolónak. Amerika mióta egy "320 millós ország"? :D
Amerika egy kb 950 millió lakosú kontinens.
5/8 anonim válasza:
Tudom, négyeske, de nem akartam hasogatni a szőrszálat, már így sem volt túl kedves a válaszom. :D
Feltételeztem, hogy a kérdező az Amerikai Egyesült Államokra gondolt... :)
Egyébként - természetesen - igazad van!
6/8 anonim válasza:
Rendben ötöske, nincs harag, meghívhatsz egy fröccsre! :P
7/8 A kérdező kommentje:
Elragadó,hogy meg lett beszèlve a lakosság.:) Mivel egyetlen ember válaszolt a kèrdèsemre hàla ès hódolat neki!:)
2014. máj. 22. 15:32
8/8 anonim válasza:
Az oktatás mindenhol ugyanolyan. Drága, és cefet rossz. az egész iskolai intézmény csak egy nagy agymosás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!