Továbbtanulás külföldi egyetemen. Esetleg valaki tud segíteni? Mik a teendők?
A cél Hollandia, konkrétabban az Amszterdami Egyetem (UvA).
Sokat keresgéltem már, de igazából konkrét felhomályosítást sehol sem találtam. Hogyan juthatok például ösztöndíjhoz? Jó tanuló vagyok, de gondolom ez nem elég.
Ilyen esetben hallottam már olyanról is, hogy amikor felvesznek, egy (vagy fél?) évig csupán annyi dolgom van, hogy intenzíven tanulom a nyelvet, aztán kezdődik maga az egyetem. Ezt az iskolában mondták, de ott egy német egyetemről volt szó, fogalmam sincs melyikről.
Hogyan kell beadnom a jelentkezést? Mintha én is holland lennék, vagy van ennek külön módja?
Meg úgy amblokk... Esetleg tud valaki még egyéb hasznos tippeket adni? :)
Köszi!
Örülök hogy ilyen gyors voltál.
Az én figyelmet ezek szerint elkerülte.
Szuper :)
Tegnap voltam egy ehhez kapcsolódó előadáson, nagyon jól elmondtak mindent. A dolog tulajdonképpen nem is olyan nehéz, csupán elég motiváltnak kell lenni és persze vágni kell az angolt. A lényeg, hogy akik az előadást tartották, szinte mindenben tudnak segíteni. :)
Ők tartották:
www.daniaitovabbtanulas.dk
Szerintem idén már nem lesz, max jövőre. A legtöbb helyen már zárult a jelentkezés.
Vagy kint kezdek egy újabb alapképzést, majd azt még meglátom.
Igen azóta rájöttem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!