Hova érdemes menni tanulni külföldön, ahol nincs tandíj?
Idén kapom meg a BA diplomámat és tervezem a külföldön tanulást. Hová tudnék menni, ahol nincs tandíj? Angolul beszélek, felsőfokú nyelvvizsgát biztosít majd a diplomám.
Emellett, kb mekkora indulótőke szükséges egy ilyen dolog beindításához, esetleg vehetek fel rá diákhitelt itthon?
Dániában és (ha jól tudom) Hollenadiában sincsen tandíj. A Dánia viszont tuti. Ha angolt tudod (és azt mondod hogy beszéled) akkor én azt ajánlom ! :)
Sok sikert ! :)
Ha esetleg még érdekel egyéb is, írj rám, tudnék mesélni.
Hollandiaban van tandij. Evi 1050 eu korul van, teljesen mindegy, hogy szakmunkas kepzo vagy egyetem. 18 ev felett
ennyivel kezdhetsz el tovabbtanulni,es akkor meg nem beszeltem a konyvekrol, az iskolai spec.koltsegekrol stb.
Sot utazasi kedvezmenyt is(busz,vonat) csak a 18-ik ev betoltese utan kaphatsz.(harom 18 feletti gyerekem van,igy
ismerem kicsit a helyzetet) A tovabbi kerdeseidre nem tudok valaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!