Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
Mindenkeppen orvosira szeretnek menni. Gondolkoztam rajta h a becsi egyetemre viszont nem tudom mennyi eselyem lenne ott mert a nemetet alig beszelem mert az angol az amit jobban es regebben tanulok. A mai rendszerben azonban lehet erdemesebb lenne kint tanulni. A fogorvosi egyetemrol mit gondoltok? Arra is vonatkozik h egy meghatarozott ideig itthol kell dolgozni? Kerlek segitsetek ;)

2014. márc. 31. 20:20
 1/2 Kim Bo Mao ***** válasza:
100%
Bécsben a Medizinise Uni-n van felvételi, és olyan 20-30% nem ausztriai de EU polgárt vesznek fel. Bioszból, kémiából (fizikából, matekból) 5ös kell, hogy legyél. És nagyon biztos német nyelvtudást kérnek. (Nemrég néztem utána, mert engem is érdekel.) De olvastam egy blogot, ahol az írója épp végzett az orvosin, és egy évet bukott, mert nem volt elég erős a németje.
2014. ápr. 5. 22:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Kitünő vagyok és emelten tanulom mind a kémiát mind a biológiát szóval ezekkel nem is lenne probléma inkább a német ami nagyon necces.....azon gondolkoztam hogy ki fogok erettsegi után menni egy évre Ausztriába gyakorolni a nyelvet....és amugy mennyit lehet csúszni a bécsi egyetemen? Ja es köszi a segítséget ;)
2014. ápr. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!