Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Nursery nurse/teacher szeretné...

Nursery nurse/teacher szeretnék lenni Angliában, mit és hol tanuljak?

Figyelt kérdés
Itthon tanuljak, vagy Angliában? Mi volna egyszerűbb? Bármilyen kapcsolatos infót szívesen várok, köszönöm!

2014. márc. 20. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Elsősroban angolul kell megtanulni nagyon jól. Annyira, hogy ahhoz kellene menni. Mert különben miért bíznák rá a gyereküket valakire, aki nem beszél jól angolul?
2014. márc. 20. 12:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Kicsit későn láttam hogy kaptam választ. De ez számomra egyértelmű, hogy tudjam a nyelvet. Nem azzal van a probléma. Hanem hogy nem látom át az angol oktatást. Több száz oldalt olvastam, de egyik sem fejtette ki, ha az adott szakot elvégzem dolgozhatok-e nursery nurse-ként.
2014. jún. 3. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Eloszor az javasolnám, hogy végezz el egy health and social care tanfolyamot. 2-es szinttel kezd. Gyorstanfolyamként van 2-3 hetes is, de fél éves is, a lényege ugyan az. Az anyag egyszeru és az angolt is tanulod mellette. Ráadásul ost nagyon sok helyen indítanak ingyen. Ezután a 3-as szint, szintén nem hosszú tanfolyam. Ha ezek meg annak, akkor már dolgozhatsz nyugdíjasotthonban, vagy kórhában. Ezután jelentkezz egyetemre nurse képzésre. Angliában 3 év ittartózkodás után lehet diákhitelt felvenni, ami sokkal kedvezobb mint a magyar.

Én azt ajánlom, hogy itt kint végezd el. Így ott lesz a papírodon az iskolád neve és nem egy olyan iskoláról jossz, aminek a nevét sosem hallották, egy olyan országból, amit azt sem tudják merre van pontosan. Hiába mondják, hogy a magyar egyetemek mennyire jók, de NEM! kint nem ismernek egyet sem. Tanáraidtól kérhetsz referenciát. Ez is lényeges. Persze otthoni tanárodat is beírhatod, de senki sem fogja Magyarországot hívogatni.

2014. jún. 5. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszön szépen a nagyon hasznos választ!
2014. jún. 5. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!