Mit tanuljak ha Angliában szeretnék majd élni?
Bioszt szeretem a fizikát viszont rühellem. :D
Szeirntem az orvosi nem menne nekem, nem vagyok zseni. :/
Ohh, mintha magamat latnam 5 evvel ezelott. Probalj kicsit a jelenedben elni, es a sulira koncentralni, mert hasznod abbol lesz, nem az almodozasbol. Ha leerettsegiztel mindenkepp tanulj, megpedig itthon. Hogy mit, azt te tudod, azt amiben tehetseges vagy. (biztosan van ilyen) Azert tanulj itthon, mert sokkal sokkal olcsobb, mint kint. (ha fizetosre mesz, vagy kesobb fizeted vissza, akkor is) Masreszt anglia ugy 7 evvel ezelott volt az "almok varosa" egy europainak. Akkor egy makogo, kezdo nyelvtudassal is felvettek dolgozni 3 nap alatt. Most mar annyi a bevandorlo, hogy sokszor a perfekt nyelvtudas is keves. Ha mazlid van, mondjuk felvesznek pincernek, vagy call centeresnek. Megelsz belole, de ki akar telefonalgatni vagy felszolgalni 40 even keresztul?? Tehat most a legfontosabb, hogy tanulj jol, es figyelj magadra. Nezd meg mi az ami megy, mi az ami menne, csak eddig lusta voltal hozza (vagy rossz a tanarod), es mi az ami abszolut kizart. Ezutan a targyakat nezve kifog alakulni egy kep, hogy kb. milyen irany az,ami jo lehet neked. Utana mar csak azt kell ellenorizned, hogy van-e ra kereslet kint is. Sok sikert!
(ja, es hogy ne hidd, hogy okoskodok, tapasztalatbol beszelek. erettsegi utan mentem ki aupairnek, angliaba. egy ev utan hazasirtam magam, es jottem egyetemre. alig varom hogy vissza menjek, de csakis diplomaval)
De jó neked! :D
Hmm miben vagyok tehetséges? Angolban :D Nyelvek tanulásában, jelenlegi céljaim között 3 nyelv megtanulása szerepel (angolon kívül) (csak kicsit lusta vagyok, KICSIT? Inkább nagyon :D ) Szeretem még a bioszt, kémia számításokhoz hlye vagyok a fizikát pedig nem szeretem.
Tantárgyaktól elvonatkoztatva : Imádok videókat effektelni, vágni, speckó effekteket rárakni, gépeket bütykölni (számítógépes dolgok egyszóval)
főzni, ha valaki előttem meggyújtja a gázt :D
Szeretek szövegeket fordítani angolról magyarra
"Ha mazlid van, mondjuk felvesznek pincernek, vagy call centeresnek."
Nem érdekel, bármi jobb, mint itt Magyarországon élni :)
ÉLNI! Ez a lényeg. Ott legalább meg lehet élni egy ilyen melóval is.
Okés értettem főnök! :D AJj de tudlak irigyelni :)
Nekem rokonaim vannak akik kimentek kb. 2-3 év után hazajöttek hiába kerestek sokat, azt mondják hiányzott nekik a haza. Engem is azzal riogatnak, hogy NEM ÉRI MEG kimenni. Márpedig ezt nem hiszem, én biztos nem sírnám vissza ezt az országot :)
Angol mellett suliban németet tanulok szóval abból is lesz előbb utóbb nyelvvizsga, de itthon érettségiig vagy azután szeretnék megtanulni franciául, spanyolul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!