Melyik angol egyetemet válasszam, ha lehetőségem van 5 egyem közül választani?
Figyelt kérdés
Lezárult a visszaigazolási időszak az angol egyetemi felvételin, és pozitív válaszokat kaptam a következő egyemektől:
University of Manchester, University of Glasgow, Newcastle University, Queen Mary University London és University of Birmingham.
A kérdésem az lenne, hogy aki esetleg rendelkezik bármilyen jellegű személyes tapasztalattal az melyiket választaná? A felvételi feltételek szinte teljesen ugyanazok, és bízok benne, hogy sikerül teljesítenem azokat.
#továbbtanulás #Anglia #külföld #felvételi #Manchester #Glasgow #Newcastle #Birmingham #angol egyemetek
2014. febr. 21. 00:04
11/12 anonim válasza:
ne irkáljatok már hülyeségeket ezek mind erős egyetemek és ha jól tudom mind russel group..hova mentél végül? én most küldöm el a jelentkezésem pár nap vagy hét múlva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!