Trinity College Dublin?
Pszichológiát szeretnék majd tanulni. Sajnos nem vagyok elég jó angolos még, így az egyetem honlapján található szakkifejezéseket nem értem.
Mik a felvételi követelmények?
És ti mit gondoltok erről az ötletről, hogy itt tanuljak pszichológiát?
Köszönöm a választ! :)
De jó, nem is gondoltam volna, hogy kapásból találok itt valakit, aki ez iránt érdeklődik. :D
Én még csak 11.-es vagyok, természetesen az angolra még nagyon rá szeretnék gyúrni.
Azt nem tudod esetleg, vagy nem tudja valaki, hogy a nemzetközi érettségi kötelező-e, vagy elfogadják a magyart is? És felvételinél az összes tantárgy jegyeit nézik, vagy a magyarhoz hasonlóan csak a fontosabbakat? És miből kellene emelt szinten érettségizni? (Sajnos a matek a halálom, szóval abból félő, hogy minden erőfeszítésem ellenére is csak a 4-es lesz meg. Így még van esély?)
Értelek :) Én eddig egy ilyet találtam: [link] , este felé szeretném majd részletesen átnézni, remélem leírják, ami nekünk kell :)
Ha találsz valami fontosat, kérlek szólj majd :D Úgy örülök, hogy nem csak én szemezek Írországgal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!