Cserediák programba szeretnék részt venni, lehet valami megoldás? (lent)
A lényeg, hogy nagyon szeretnék cserediák lenni, leginkább Japán, Svédo., Finno., esetleg még más országok jöhetnének szóba.
Ezzel nincs baj, az a problémám, hogy a szüleim nem nem támogatnak, de nem is ellenzik a dolgot.
Viszont ennyi pénzt nem akarnának kifizetni 1 évre (2.300.000 körül + még pár költség). És láttam, hogy van ösztöndíjas utazás, és gondoltam megpróbálnám, de a lapon nagyon sok olyan dolog van, ami nekünk van. (pl ház, több lakás, nyaraló, autó, motor, földek..)
És emiatt gondolom az ösztöndíjas már szóba se jöhet:/
Viszont a képességeim meglennének hozzá, és csak ezzel van a probléma. Vagy megpróbáljam az ösztöndíjat így is?
Vagy van olyan ösztöndíj is ami nem a hátrányos helyzetre vonatkozóan ad kedvezményt?
Sulimban pedig Németországba van 2 hónapos cserediák út, viszont én emelt angolra járok, és a második nyelvem olasz. És a suli csak egy ajánlólevelet tud adni.
Lehet valami megoldása a dolognak?:/
Szia! Gyapjaska vagyok! :)
És te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!