Szerintetek ha a Hunfalvyba vagy a Babitsba megyek a japán nyelvre van rá lehetőség, hogy pár hónapot japánban töltsek?
Esetleg tudtok olyan iskolát ahol nem kizárt kijutni japánba???
Köszönöm a válaszokat!
Szia,
én is hunfalvys vagyok:) barátnőm mondta,hogy a japánosok kimehetnek egy évre Japánba, de ez elég drága :\
De nem mindenki mehet ám ki! Ez úgy van, hogy létezik csereprogram, amire Hunfalvy-sok és mások is pályázhatnak, s évente egy ember mehet egy évre. S ahogy az előző hozzászóló is írta, az önrész is jelentős...
Ezen kívül lehet, hogy vannak még rövidebb, 1-2 hetes programok, utána kell érdeklődni.
Egyébként tanultál már japánt?
És van aki tudja, hogy kb. mennyit kell fizetni érte? ill. hányadikba lehet kimenni (pl.:11.dik/ 12.dik)
Tudom, hülyeség így előre menni, ugyanis még felse vettek... csak úgy kiváncsiságból érdekel
Szia.
A Babitsban folyton járnak cserediákprogramoktól, hogy lehet menni Japánba. 10.-től lehet nálunk, viszont nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!