(Sziasztok) Hogyan tudnék kijutni Amerikába egyetemre? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Igazából kosarazni szeretnék ott,13 éves vagyok és egy tehetséges játékos (Nem nagyképű szeretnék lenni) de hogyan tudnék kijutni, és hogyan tudnék bekerülni a csapatba? (Direkt most ilyen hamar kérdeztem meg)2013. nov. 4. 18:25
1/3 A kérdező kommentje:
Kérem a válaszolókat, hogy segítsenek, ne olyanokat írjanak, hogy "Álmodik a nyomor" stb. Kérem hasznos és értelmes válaszokat adjanak.
-Köszönöm-
2013. nov. 4. 18:31
2/3 anonim válasza:
Amit tanácsolhatok az az, hogy minél több videót készítsenek rólad mérkőzésekről amik bemutatják, hogy mit tudsz.Nem lehet az ilyen anyagok gyűjtését elég korán elkezdeni.
3/3 anonim válasza:
A zsebpénzedet ne költsd el, tartsd meg későbbre! A repülő nem olcsó :/ És olyat is hallottam hogy az iskolának is kell fizetni de ez nem biztos :/ Ami viszont az: szükséged lesz majd tanulói vízumra, ezzel legálisan tartózkodhatsz az államokban, mint tanuló :) Emellett az elkövetkező években tanulj jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!