Latin Amerikába szeretnék menni cserediákként 1 évre. Melyik helyet ajánlanátok?
Venezuela megy a süllyesztőbe, felejtsd el, régen bezzegország volt, most mindenki menekül onnan, főleg Kolumbiába. Ami viszont iszonyatos mértékben fejlődik, sokat javult a közbiztonsága és az utóbbi időben sok európai (főleg német) telepedett le. Nagyon szép ország, gyönyörű helyekkel. Csak ne olyanok véleményére adj ("jajistenem ott elrabolnak és megölnek"), akik Dél-Amerikát a Rosalindából ismerik.
Mexikót szintén nem javasolom, Chile oké, csak sok a földrengés meg a spanyolt nem olyan szépen beszélik. Amúgy gyönyörű és egész biztonságos.
Bolívia helyett inkább Perut javasolnám, amióta én kint éltem azóta láttam újabb képeket, szintén sokat fejlődött.
Argentína nem rossz, de elég hullámzó a gazdasága és most lehet, hogy megint lesz valami gebasz.
Többit nem tudom...
Esetleg itt kaphatsz több infót:
Bolíviát ne
(ott harcolnak a gerillák)
Talán Nicaragua jó lett volna
(ott már nem harcolnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!