Spanyol országban miket tanulhatnak irodalom órán a diákok? (ált. Iskola 6. osztály)
talán inkább csak világirodalmat.. nyugaton nem módi a kötelező olvasmány sem. biztos tanulnak valamiről, talán csak olvasgatnak, írogatnak, gyakorolják a saját nyelvüket.. ???
talán nézd meg egy spanyol iskola honlapját, elképzelhető hogy adnak infót milyen az oktatásuk
bocsánat elnéztem a kérdést:$ gondolom spanyol írókat vesznek:)
előző voltam
en most is a spanyol iskolambol irok :) 6.-kas vagyok, es van egy olyen tantargy amit ugy neveznek hogy lengua-nyelv, és valami olyan mint a magyar vagy a nyelvtan ora....
a helyes irast, es.... hat nem tudom , helyes iras, az igeknek a hasznalata, de magyar orakhoz ez itt a bolcsode, NAGYON KONNYU
ha valamit nem jol irtam (az ekezeteken kivul) az azert van mert jobban tudik spanyolul irnui mint magyarul, mert mar kicit elfelejtettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!