Hogyan tanulhatnék külföldön tovább? Anglia, Skócia. Több információ bent.
Szia! Szerintem meg kéne keresned azokat a kisebb állami iskolákat, amik nagyon eldugott helyen vannak - ugyanis nyugaton létezik olyan törvény, ami előírja, hogy minden állam által finanszírozott főiskolán/egyetemen X százalék diáknak adnak ösztöndíjat Kelet-Európából. Fel kéne kutatni, kik adnak ilyeneket. (A Soros is ezeket túrja ki világszerte, aztán adogatja nekünk, mintha ő fizetné...)
Angolul mennyire tudsz? Általában van egy angol intenzív tanfolyam a rendes suli előtt, csak akkor engednek tovább. Én egy ilyet végeztem (ingyen) Amerikában.(21 éve)
Sok sikert!
Mondjuk azért nem mindegy, hogy Anglia, ahol ugye nem rég emelték majd' háromszorosára a tandíjat, vagy Skócia, ahol több intézmény INGYENES. Cserébe talán nem annyira nevesek.
Egyébként nemrég véletlenűl betoppantam egy oldalra, amin Prágai egyetemek voltak felsorolva. Kicsit közelebb van. És van ott 4-5 amerikai egyetem kihelyezett oktatása is, nyilván angolul ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!