Szerintetek rosszat tettem?
Ha vendéglátós akar lenni akkor Angliában is tud az lenni.
Adj neki egy kis időt és majd eldönti mi érdekli. Semmiképpen ne sürgesd, szerintem.
Annak ellenére, hogy kint vagytok, és nagy valószínűséggel kint is folytatja a tanulást a fiad, ajánlom a www.felvi.hu és a www.fisz.hu oldalakat.
ezeken rajta van az összes szak, amit Mo-n lehet tanulni. Talán ezekből ki tudja találni mi érdekli igazán. Azt is fontosnak tartom, hogy te is világosítsd fel 1-1 szakról, pl. az mit csinál, mennyit keres, mennyit dolgozik, milyen képességekre van szükség hozzá.
ha végképp nem tud dönteni, küldd el grafológushoz az írását, ő majd kielemzi és felfedi tudat alatt mi áll közel hozzá, miben lenne jó.
Angliában rengeteg lehetőség van, és úgy, hogy tökéletesen beszéli az angol nyelvet, csak rajta segítettél :) szerencsés srác
"sokkal jobb élete lesz mint itt valaha lehetne"
valahogy a mostani magyarokban nincs semmi hazaszeretet...
A "mostani" magyarokban???
Inkább a mostani helyzet nem olyan, hogy itt hosszú távon lehetne gondolkozni egy egészséges jövőről...
(bocs, nem a témához tartozott, de az utolsó hozzászólás elég érdekesen hangzott, muszáj volt hozzászólnom!)
Csodálkozol, hogy nincs bennünk hazaszeretet?? Miért lenne?? Ezért a helyzetért ami itt van??? Bocsi, h ez se kapcsolódik ide.:)
Egyébként szerintem nem tettél rosszat vele, bárcsak az én anyám vinne ki engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!