Telekommunikáció vagy grakikai mérnök? Álláslehetőségek? Fizetés?
Jövőre megyek egyetemre, és nem tudok dönteni két szak között... A 'grafikai mérnök és dizájner' az egyik, ezt sokka jobban szeretem csinálni. Az 'energetika, elektronika és telekommunikáció' a másik, ez pedig sokkal nehezebb szak, és szeretem a kihívásokat.
Melyiket ajánlanátok? Melyik a keresettebb szakma? És a jobban fizető?
az a sima grafikus, sőt itthon grafikusművésznek hívják, ezen a grafikus mérnökön jót nevettem :D
ha a grafikus szakon van külön felvételi (kiszűrik a tehetségteleneket) és már láttad, milyen munkákat készítenek ott (és elég színvonalasnak tartod), akkor érdemes megpróbálni. ha ez nem egy művészeti képzés is egyben, hanem csak ilyen technikai dolgokat tanultok, akkor szerintem nincs értelme. annyira jól úgysem fogtok megtanulni weboldalakat készíteni, mint egy grafikusművész vagy egy programozó, az ilyen nyomdai dolgoknak meg már most leáldozóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!