A Bécsi Egyetemen, ha mesterképzésre jelentkezek, mikor tudom meg, hogy felvettek?
ezt írja az uni wien: "Ist Ihr Antrag vollständig und fristgerecht eingetroffen, erhalten Sie per Post einen Bescheid der Universität Wien. Rechnen Sie bitte mit einer Bearbeitungszeit von 12 Wochen."
nekem a tu wien és a tu graz bachelor jelentkezésével van konkrét tapasztalatom. én elég későn jelentkeztem egyetemre (kb aug közepén) és a tu graz szeptember 28-án küldte el a papírt, hogy október 1-jén kezdhetek. (nem iratkoztam be). a tu wien-nél ki is írják, hogy ha július közepe után jelentkezel, nem garantálják, hogy be tudsz iratkozni a következő szemeszterre.
remélem már jelentkeztél, mert ha csak most tervezed, nem valószínű, hogy októberben beiratkozhatsz.. ha ez még csak távoli terv, akkor azt javaslom, hogy majd június elején jelentkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!