Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Milánói vagy Londoni egyetem?

Milánói vagy Londoni egyetem?

Figyelt kérdés
Hova menjek tovább egyetemre: Londonba vagy Milánóba? Hol találok jobb egyetemet és majd később olyan muunkát amiből tényleg meg fogok tudni élni és eltarthatom a családomat? Vagyis melyik az élhetőbb város?
2013. aug. 15. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Miért nem jók a magyar egyetemek? :D
2013. aug. 15. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy ott súlyos milliókba fáj a képzés? A megélhetésről nem is beszélve, ha nincs biztos munkád suli mellett.

A második kérdésre pedig a válasz, hogy attól függ, minek tanulsz.

2013. aug. 15. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt tudod,hogy egy Londoni egyetem 3x annyi mint a magyar orvosi?Legalábbis egy valamire való szak,súlyos milliókba kerül...De te tudod.
2013. aug. 15. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Londonba, a legnagyobb presztízsű egyetemek nagy rész itt van.
2013. aug. 16. 15:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Pszichológus szeretnék lenni,a pénz nem érdekes
2013. aug. 16. 18:20
 6/7 anonim válasza:

Diákhitelt bármelyik EU-s tanuló feltud venni, az egész képzésre, kb. nincs is rá kamat, és törleszteni is csak akkor kell, ha egy szintet elért a fizetésed. Ha nem éri el, X év után elévül a hiteled. Ebből kifolyólag: egyik angliai egyetem sem számít drágának. Ha összejön egy jó meló, kitudod fizetni, ha nem, akkor meg úgysem kell kifizetned.

A megélhetés ami a necces, nem az egyetem ára...

2013. aug. 18. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves, ahogy a válaszadók ignorálták a kérdést...

Viszont a "Vagyis melyik az élhetőbb város" -nak semmi köze a kérdés elsö feléhez.

A rövid válasz, hogy inkább London, bár a pszichologiahoz nem értek, le kell csekkolni. De London az LONDON, és ennek megfelelöen két egyetem (Imperial, UCL) is van, ami csak arnyalattal marad el az Oxf-Cambr. szinvonaltol.

Gondolom voltál ott, és tudnál ott élni... nekem picit nagy, de a Te korodban imádtam:) Csak éppen átlagmagyarként kicsit szegénynek érezheted magad, de dolgozni szabad. Egy másik UK nagyváros mint alternatíva?

Olaszország evtizedek ota kicsit gyengelkedik, azt hiszem az egyetemek általában nem olyan gazdagok, nemzetköziek, elismertek - kivételek mindig vannak, pl. magánegyetemek (MOn például a CEU!)

A hosszu valasz, hogy nézz utána (pl [link] , meg hasonlok), ahogy én is tettem pl. itt

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..

2013. aug. 25. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!