Legjobb partyzós angliai egyetemek?
Kedves válaszolók!
SENKI nem kíváncsi a piszkálódásotokra. Ha a kérdésre nem tudtok válaszolni, akkor ne tegyétek.
Igen, elég drágák az angol egyetemek, de szerintem ezt a kérdező is tudja.
(Amúgy az angol diákhitelt felvehetik az EU-s diákok is...)
A kérdésre válaszolva pedig, habár nem tudom milyen szakra mész, de a művészeti egyetemek általában elég lazák(UAL) vagy ahol van művészeti szak(London Metropolitan University).
DE elég ilyen szempontból jók a campus-egyetemek is (Warwick)
Remélem segítettem. :)
Segitene, ha tobb infot adna a kerdezo, kb milyen szakra, milyen varosra vagyik. Ajanlom a guglit hasonlo forumokon talalsz majd infot.
Csak egy brit helyen voltam, Swanseaban, nem tudnam viszonyitani. Annyi lejött nekem, hogy a videki helyeken a legtobben nem helyiek, eloszor eletukben away from home, reszben meg 18evesek sincsenek, need I say more...? (meg is halt akkor egy diak alkoholmerkezesben a szuletesnapi bulijan)Lasd meg itt:
A muveszetis kommentart en is jonak gondolom, altalanos elettapasztalat alapjan nem igyekeznek olyan helyre, ahol csak fiús/lanyos szakok vannak (muszaki informatikai foiskola kulvarosi kampuszon es nincs noverkepzo a szomszedban...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!