A Borostyán Ligás egyetemek közül melyiken van közgász szak/melyiken a legerősebb?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 15:45
1/1 anonim válasza:
Lehet, h egy primitiv igenytelen állat vagyok, de én örülnék ám akármelyik Ivy League diplomának. (Föleg ha meg érdekel is a tárgy)
Nezd meg az alant adott linkeket, de sztem ezek tipikusan lehelletnyi különbségek, az iskola hangulata, hogy megfelel-e neked társaság érdekesebb. Pl zsidóként nem mennék egy keresztény-konzervatív iskolába, de nem ismerem a terepet (NOban jártam Egyetemre, csak 1 hetet voltam Amerikában)
Rankingok vannak, de azert árnyalatnyi különbségeket nem kell komolyan venni, nem olyan exact tudomány ez.
Az, hogy melyiken van közgaz szak, pl az egyetem weboldalán megtalalhato. Ne haragudj, de ha erre nem gondoltál, akkor ...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!