Idén kezdem a középiskolát, de nagyon szívesen tanulnék külföldön egy darabig. Ötletek?
Angolul középszinten beszélek, svédül alapfokon és nagyon szívesen kimennék külföldre (szinte bárhova) egy évet vagy fél évet tanulni egy másik középiskolába. itthon angol két tannyelvű osztályba járok. Valamilyen angol vagy svéd iskolába mennék szívesen, külföldön, de ha valaki ért a nyelvemen, akkor bármilyenbe. rokonaim sajnos nem laknak külföldön, de kollégiumba mennék szívesen.
Azért nem az iskolámtól kérek segítséget, mert nekik csak pár hetes cserediák programjuk van.
Köszönöm!
Tehát, ha valami olyan nyelvű országban van, amin értek akkor sima középiskola is jó. De ha egy új nyelv, akkor kifejezetten kint lévő magyaroknak fenntartott iskolát keresek, vagy olyat ahol magyarul is lehet tanulni.
kicsit zavaros lett, bocsánat.
Irigyellek, hogy ilyen kalandvágyó és belevaló vagy.:)
Miért nem csinálod azt, hogy elvégzed itthon a középsulit, és utána jelentkezel egy külföldi intézménybe? Most a csapból is ez a "Tanulj tandíjmentesen Dániában, Svédországban, Németországban, Franciaországban" dolog folyik, azt hallottam eddig senki nem bánta meg.:) Vagy elkezdenéd itthon az egyetemet, és erasmus ösztöndíjjal kimész külföldre tanulni.:)
Ne irigyelj, mert ezt pont azért szeretném, mert itthon nincs ösztönzés. Már elkezdtem rengeteg hangszeren játszani, rengetek sportot is elkezdtem, de nincs elég motivációm ahhoz, hogy be is fejezzem azt amit elkezdtem.. Sajnos, elég lusta is vagyok, és külföldön rákényszerülnék a tanulásra.
Hihetetlenül szeretek utazni, sok nyelven tanulni, és ezek remek lehetőségek lennének, csak nem tudom, hogy hogyan. Még nem dolgozhatok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!