Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Folytathatom külföldön a...

Folytathatom külföldön a középiskolát?

Figyelt kérdés
Angliába megyek ki, elmúltam már 18, bizonyos okok miatt nem végeztem még a középiskolával, itthon levelezőre járok, tehát nem kell bejárnom, csak ha vizsga van, vagy év közben összefoglaló órák. Úgy gondolom egyszerűbb lenne, ha kint folytatnám, de nem tudom vannak-e ott ilyen felnőtt gimnáziumok, amik érettségit adnak. (Az sem baj ha vizsgákat kellene előtte letennem, csak nem szeretnék vizsgázni hazajárkálni félévente, meg az sem lenne rossz, ha vannak összefoglaló órák, azokra el tudnék néha menni.) Keresgéltem a neten de nem találtam egyelőre semmi használhatót.
2011. aug. 22. 11:19
 1/2 anonim válasza:
Haat itt nem nagyon szoktak kozepsliba jarni 18 evesen. 16 eves korig tankotelezett itt az ember utana elmehet fosulira vagy dolgozni. en magantanulo vagyok magyarorszagon mivel kikoltoztunk Angliaba.:) en is ilyesmi infokat keresek. de nem talaltam semmi ujat. az euvonal.hu-n vannak infok ha az segit neked nezd meg.:) amugy hogyhogy kijossz Angliaba ha szabad tudni?:)
2011. aug. 24. 16:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia, de akkor ott hogy végzik el a középiskolát azok, akik valamiért félbehagyták annó? Magántanárnál? Gondolom ott is van valami érettségiféle, nem lehet csak úgy elmenni főiskolára, ha nem fejezted be a középiskolát. Vagy esetleg vannak olyan képzések (olyasmik mint itthon az okj) amikhez nem kell középfokú végzettség? Tudom hogy ott más az oktatási rendszer, de annyira nem világos még hogy hogy mennek ott a dolgok. A linket meg fogom nézni amit írtál, köszi. Egyébként au pairnek megyek ki, mellette folytatnám a sulit, de szívesebben tanulnék valami ottani iskolánál..
2011. aug. 24. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!