Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mi kell ahhoz, hogy Angliába...

Mi kell ahhoz, hogy Angliába járhassak egyetemre? Idén végzek a középiskolában és mindenképpen külföldön szeretnék tanulni.

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 15:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A tandíj része tényleg így van, Skóciában pl támogatja a SAAS, csak akkor kell fizetni ha megbuksz.

Mellette vannak költségek az biztos, de nem tudom pontosan mi mennyi(albérlet, rezsi, stb), mert már tavaly mondták a diákok, akik kint voltak. Igaz ők is azt mondták, h munkával ki lehet bírni, még félre is tesznek, van aki haza is küld. Ez tavaly volt.

Aki most ment ki barátnőm, ők ezzel most nem így vannak- mert nem találtak melót.( Bár vagy 3 hete hallottam felőle utoljára, azóta nem tudom mi a helyzet.

De tandíj valószínűleg nincs.

2009. okt. 22. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, 430 per hó akart lenni! :) Bár az is sok! Köszönöm a válaszokat.
2009. okt. 22. 23:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi ez a SAAS? És úgy támogat diákokat, hogy nem kell az egyetemnek fizetni?
2009. okt. 29. 08:40
 14/15 anonim ***** válasza:

SAAS: Student Awards Agency for Scotland

Ha tanulni mégy ki Skóciába egy Eu-s országból, akkor csak leadod a jelentkezésed a SAASnak, és az támogatja az oktatásodat.

(Kivéve ha évet ismételsz pl, akkor megszűnik.)

De a részleteket megtalálod szerintem a kinti kinézett sulik honlapján, én is onnan olvastam. vagy írd be a keresőbe, és sok mindent megtudsz még, ha érdekel.

2009. okt. 29. 11:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Angliában nincs ilyen támogatás? A kölcsönt nem lehet megúszni? (Tudom, hogy könnyen fizethető, meg kamatmentes stb, de akkor is hitel...ami nekem valamiért nem tetszik)
2015. nov. 20. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!