Mi kell ahhoz, hogy Angliába járhassak egyetemre? Idén végzek a középiskolában és mindenképpen külföldön szeretnék tanulni.
A tandíj része tényleg így van, Skóciában pl támogatja a SAAS, csak akkor kell fizetni ha megbuksz.
Mellette vannak költségek az biztos, de nem tudom pontosan mi mennyi(albérlet, rezsi, stb), mert már tavaly mondták a diákok, akik kint voltak. Igaz ők is azt mondták, h munkával ki lehet bírni, még félre is tesznek, van aki haza is küld. Ez tavaly volt.
Aki most ment ki barátnőm, ők ezzel most nem így vannak- mert nem találtak melót.( Bár vagy 3 hete hallottam felőle utoljára, azóta nem tudom mi a helyzet.
De tandíj valószínűleg nincs.
SAAS: Student Awards Agency for Scotland
Ha tanulni mégy ki Skóciába egy Eu-s országból, akkor csak leadod a jelentkezésed a SAASnak, és az támogatja az oktatásodat.
(Kivéve ha évet ismételsz pl, akkor megszűnik.)
De a részleteket megtalálod szerintem a kinti kinézett sulik honlapján, én is onnan olvastam. vagy írd be a keresőbe, és sok mindent megtudsz még, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!