Fogtechnikus képzés, labor, ár Londonban?
Figyelt kérdés
Családi okok miatt, Londonba kell költöznöm. És nagyon érdekel a fogtechnika. Találtam egy iskolát, a Lambeth College-t( [link] ) írtam is e-mailt de nem válaszoltak. Mert nem egyértelmű, hogy nekem mennyi lenne a képzés(lehet ingyenes is ) és pl nem tudom, hogy saját labort kell-e keresni, ha igen, akkor tudtok e valamit az árakról? Vagy van saját laborja az iskolának?Vagy esetleg ismertek e jó iskolát, ahol fogtechnikát tanítanak. Bármilyen ezzel kapcsolatos infónak örülnék! : ) Köszönöm!2013. jún. 5. 12:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!