Ha lenne lehetőséged, melyik országba mennél ki cserediáknak?
Brüsszel és Észtország a YFU-val!
www.yfu.hu
A YFU egy hazug szemet szervezet... Senkinek sem ajanlom! Tobb diakot ismerek magamat is beleertve akit atbasztak es akiknek a szuleinek folyamatosan hazudtak!
Tovabba a fogado csalad letezeset se garantaljak es ha elkurjak akkor teged fognak hazakuldeni! Raadasul a penz amelyet befizetnek a diakok az teljes mertekben a szervezet fenntartasara van koltve miutan a diakok koltsegei tobbsegben az osszeg toredeke.
A legszemetebb arc ott Szabados Igor!!!
Egy a sok atbaszott YFU diakok kozul
Csak most találtam ezt a topikot, de mindenképpen akartam írni, mert sajnálom, hogy rossz éved volt és becsapva érezted magad. Én is a YFU-val voltam kint és nagyon jól sikerült az évem! :-)
Nehéz kérdés, hogy hova érdemes menni. Sokan Amerikára esküsznek, mások szerint érdemes valami egzotikus országba menni és egy teljesen új nyelvet megtanulni! Az biztos: Európába ráérsz később menni, sok egyetemi ösztöndíj van és lesz.
Az igaz, hogy a YFU-ban minden évben van egy-két gyerek, akinek későn találnak családot (a mi évünkben is volt), de ez nem a szervezet hibája. Lehet, hogy a bemutatkozó anyagod nem volt elég részletes.
A Szabados Igor meg szerintem egy tökjó fej és nagyon profin csinálta. Ő dinamikusan vezette a YFU-t sokáig, de már kb. 2 éve abbahagyta. Azóta vegetál a szervezet.
Nem! A YFU nem keson talalt hanem EGYALTALAN nem talalt csaladot (es nem csak nekem hanem masik 4 (!!!) diaknak (mar akirol en tudok), ami szinten kulonos volt, hogy a tobbi diak is mind kelet Europabol jott: egy magyar, eszt es cseh)! Szabados Igor hazudott! A bemutatkozo anyagom meg igenis reszletes volt! Az egeszet a YFU hozzad hasonloan ram akarta kenni, azt allitva, hogy en nem vagyok alkalmas kulfoldon elni. Ehez kepest Skociaban, Angliaban es Hollandiaban vegeztem egyetemet, eltem Portugaliaban, Nemetorszagban, dolgoztam Afrikaban es kutattam Braziliaban... Jelenleg is Belgiumban elek...
Annak viszont orulok hogy vegetalnak! Abban bizok, hogy megszunnek... A YFU volt az elso olyan elmenyem amikor azt gondoltam, hogy igenis vannak ROSSZ emberek akik masnak szeretnenek artani... A magyar konzul nelkul, meg haza is toloncoltak volna (talaltam magamnak szallast kevesebbert mint a YFU es a vizumomat is elinteztem, de YFU nem volt hajlando semmit visszafizetni a nem letezo szolgaltatasert)...
Csak repülővel, az a lényeg!
Finnország, Görögország, Kanada, Észtország. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!