Egy évet szeretnék kint tanulni Usa-ba, a tanulmányi átlagom 5-ös,2. -os vagyok egy 5 éves gimnáziumba és jövőre vagy azután ki szeretnék menni cserediáknak. Abban kérném a segítségeteket, hogy tudtok-e olyan ösztöndíjat, amit meg lehetne pályázni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 19:02
1/3 anonim válasza:
Nekem több ismerősöm is volt, USA-ban és máshol is, a Rotaryvel. A dolog valahogy úgy műxik, hogy a te szüleid fogadnak itthon 4x3 hónapra 4 gyerkőcöt, cserébe te meg laksz 4x3 hónapig 4 családnál. A repülőjegy persze saját zsebből megy. Hogy ezen kívül mit kell még és hova fizetni, azt nem tudom.
Nem hiszem, hogy a tanulmányi átlagod nagyon sokat számítana, az amerikai középiskolák nem épp magas oktatási színvonalukról híresek. Bár lehet, hogy az alapítványt érdekli...
Hajrá ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Kösszi, hát a szüleim nem hiszem hogy örülnének ha jönnének ide más gyerekek, mert nem igazán tudnak angolul, de ha mégis.. Akkor a kinti tartózkodásért nem kéne fizetnem? Csak a repcsijegy és a zsebpénz? :)
2010. okt. 18. 19:14
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy magáért a tartózkodásért, a tanulásért, a kajáért, a lakásért nem (ez utóbbi kettőért tuti nem, hiszen erre van a fogadócsalád).
Egyébként szerintem ez a legnépszerűbb középiskolás csereprogram, legalábbis nálunk, persze lehet, hogy rosszul tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!