Semmi01 kérdése:
Mire lesz szükségem, ha a tengeren túl tanulnék tovább?
Figyelt kérdés
az USA-ba mennék továbbtanulni, valaki segítene? milyen vízum kell, milyen vizsgák, stb. köszönöm!#egyetem #továbbtanulás #Amerika #tanulás #Amerikai Egyesült Államok #külföld #vizsga #felsőoktatás #főiskola #vízum
2013. máj. 13. 13:52
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha magadtól, nem vagy képes megkeresni ezekre megkeresni a választ, akkor esélytelen, hogy boldogulj a világ másik felén.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Csonak. Meg google. IELTS/\TOEFL, SAT, stb, a vizum miatt ne aggodj, az egyetem intezni, ha felvesznek.
4/5 anonim válasza:
Ne ringasd magad illúziókba. Egy barátunk kint annyira megreccsent hogy az elmeosztályon kötött ki. Tehát, az első és legfontosabb érzelmileg legyél nagyon stabil.
5/5 Dubi válasza:
Gyenge barátod volt, én még nem hallottam megreccsent külföldi tanulókról, pedig minimum 100-t látásból ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!