Ösztöndíjas cserediákként Amerikában vagy Kanadában 14 évesen? (bőv. Lent)
Sweet dreams little girl :)
Ha ki is tudnál jutni cserediákként (bár nem ismerem ezt az eljárást, de ha nincs ösztöndíjad, több millió forintba kerül) mondjuk Amerikába, az egy tanévre szól, egy idegen családnál. Miután lejár az éved, szépen visszarepülsz és itthon kijárod mind a négy évet, a kinti tanév nem helyettesíti az itthonit. A külföldi érettségit úgy szerezheted meg, ha kiköltözöl a célországba, kijárod a középiskolát, és leérettségizel, ami teljesen különbözik az itthoni érettségitől, de ezután is után kell járni.
Nem elszomorítani akarlak, de az amerikai álmok nem léteznek. Szerezd meg az érettségit itthon, tanulj gőzerővel, és jelentkezz külföldre fősulira, ez legalább nem lehetetlen, csak kicsi rá az esély hogy összejön. De hajrá :)
Köszönöm a választ!
Úgy gondoltam a külföldön érettségizést hogy minden tanévben elmegyek ugyanabba a városba ugyanahhoz a családhoz és ez így menne 18 éves koromig míg le nem érettségizek.Az lesz a legjobb ha ezt a program szervezőivel beszéljük meg.(szüleimmel)
Fú, ezt szerintem így nem lehet csinálni, de nekem is bonyolult ez a dolog. A családok és a programot szervező nagyfejek is csak egy évre szerződnek le, és minde évben másokat küldenek ki. A külöböző cégeknek meg különböző országokban, államokban, városokban vannak kapcsolataik, úgyhogy szerintem ez felejtős.
Majd azért írd meg mi lett a végleges döntésetek. :)
Le fogom írni, de ez még egyáltalán nem biztos csak felmerült.Jövőre tudok biztosat mondani.:D
Azért írtam ki ezt a kérdést hogy itt hátha vannak olyanok, akik voltak cserediákként Amerikában vagy Kanadában.(Netán ott érettségiztek le.)
Te már voltál cserediák? :)
Értem,köszi.
Sok sikert a terveidhez! :)
Néha meglepő hányan szeretnének amerikába menni .. Pedig bele se gondoltam Milyen jó helyzetben vagyok.. Mivel hogy amerikai állampolgár lehetek .. Most nyáron fogunk először kimenni amerikába is nagyon várom már:)
Sokan mennyire próbálják felépíteni az Ameriksi álmukat..pedig nekem mindig is itt volt egy karnyújtásnyira:) örülök hogy a sors igy hozta:)( apukám felől vagyok állampolgár ,anyukám angol tanárnő)
14 vagyok,lány:)
Fuu de irigyellek :)
Melyik városba mentek?
Jó utat!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!